|
|
Φιλαράκι

Χαραχτηρισμός Μέλους 0
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: 12 Φεβρουάριος 2010, 04:35:36 μμ » |
|
Η αληθεια ειναι οτι η beyonce με παρακαλαει για ενα ντουετο αλλα εγω τραγουδαω μονο στην οπερα... Η φωνη επανερχεται σιγα σιγα.Παντως να ξερετε οτι η φαρυγγιτιδα ειναι κολλητικη και θελει προσοχη. Bye!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
Φιλαράκι

Χαραχτηρισμός Μέλους 0
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #5 στις: 11 Φεβρουάριος 2010, 05:58:16 μμ » |
|
Τελικα το μωρακι ειναι μια χαρα..οσον αφορα εμενα καλα ειμαι αν εξαιρεσουμε το οτι εχει κλεισει η φωνη μου και δεν μπορω να μιλησω καλα..τελειως χαλια η φωνη αλλα ενταξει θα περασει κι αυτο. Χαιρετω!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
Ας φροντίσουμε να είμαστε, μία ωραία παρέα... του τόπου που μένουμε για να τον κάνουμε καλύτερο.
Administrator
Hero Member

Χαραχτηρισμός Μέλους 10
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
Μην αναβάλεις γι' αύριο...ότι είναι να κάνεις τώρα
|
 |
« Απάντηση #3 στις: 08 Φεβρουάριος 2010, 04:51:48 μμ » |
|
Δυστυχώς, έτσι είναι και πιθανό να είναι και λίγο πιο μεγάλο το προβλημα, ως προς τους ιούς αλλά και τα μικρά παιδια που είναι αρκετά ευάλωτα.
Πληροφορίες μπορεις να δεις στο http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1254, αφού δεν το είδε ακόμα κάποιος Γιατρός, για να μας απαντήσει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Φιλαράκι

Χαραχτηρισμός Μέλους 0
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: 08 Φεβρουάριος 2010, 04:19:52 μμ » |
|
Το οτι ειναι κολλητικο μου το ειπε ο γιατρος. Αλλα μου ειπε να μην ανησυχω για το μωρο απλα να μην ερθω σε επαφη μαζι του οσο ειμαι αρρωστη. Εγω δεν ειμαι γιατρος αλλα υποθετω η φαρυγγιτιδα ειναι ενα μικροβιο και ισως μπορει να κολλησεις καποιον αλλο με το σαλιο. Παντως και η μητερα μου εχει κατι ενοχλησεις με το λαιμο,ποιος ξερει μπορει να την κολλησα. Παντως το καλυτερο ειναι οταν ειμαστε αρρωστοι να μην ερχομαστε σε επαφη με αλλους και κυριως με μικρα παιδια.Αυτο καταλαβα Χαιρετώ!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Ας φροντίσουμε να είμαστε, μία ωραία παρέα... του τόπου που μένουμε για να τον κάνουμε καλύτερο.
Administrator
Hero Member

Χαραχτηρισμός Μέλους 10
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
Μην αναβάλεις γι' αύριο...ότι είναι να κάνεις τώρα
|
 |
« Απάντηση #1 στις: 07 Φεβρουάριος 2010, 10:54:55 μμ » |
|
Φαρυγγίτιδα κολητική ΔΕΝ έχω ακούσει. Πολύ περισσότερο ως γονιός, αφού τα παιδιά την περνάνε συχνά αυτή την μικρή ταλαιπωριά μαζί με την αμυγδαλίτιδα.
Αρα νομίζω δεν θα πρέπει να έχεις τύψεις, για το <<παράτολμο>> να φιλάς ένα μωράκι, πριν καν πας στον γιατρό!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Φιλαράκι

Χαραχτηρισμός Μέλους 0
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 06 Φεβρουάριος 2010, 05:50:37 μμ » |
|
Καλησπέρα,εχω μια απορια. Χθες το πρωι ξυπνησα με πονο στα λαιμα,υπεθεσα ειναι αμυγδαλες.Πηγα το απογευμα στο γιατρο μου ειπε ειναι φαρυγγιτιδα.Το μεσημερι πριν παω στο γιατρο,κρατησα για μιση ωρα ενα μωρο 3 μηνων,το ειχα ολο στην αγκαλια μου και το φιλουσα.Στεναχωριεμαι μην κολλησει κατι και αρρωστησει βαρια γιατι ειναι μικρο,ο οργανισμος του ειναι ευαλωτος.Ο γιατρός μου ειπε να μην ανησυχω.Εν τω μεταξυ το βραδυ ανεβασα 38 πυρετο,πηρα ενα παναντολ εχτρα και ειχα μια πετσετα βρεγμενη στο μετωπο.Τωρα ειμαι μια χαρα,ουτε πυρετο ουτε αδυναμια νιωθω,λιγο ο λαιμος εχει ενοχλησεις αλλα θελω μια δευτερη γνωμη οσον αφορα το μωρακι.Κινδυνευει? Ευχαριστω εκ των προτερων
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|