Δίκτυο Αν. Αττικής
07 Σεπτέμβριος 2010, 11:46:36 πμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ενημέρωση - Ανακοίνωση

Αγαπητοί Φίλοι μας, μετά από 3+ χρόνια, το δίκτυο αλλάζει σελίδα.
 Έτσι μετά από αρκετές σκέψεις και συζητήσεις με φίλους, ετοιμάζουμε ένα νέο ιστότοπο.

Προσπαθήσαμε να ακουμπήσουμε τον παλμό της εποχής, δημιουργώντας κάτι ανάλαφρο, εύχρηστο, νεανικό 
και όσο το δυνατό πιο χρήσιμο για τα μέλη, αλλά και επισκέπτες μας.

Ενημερωθείτε...

Αρχική   Βοήθεια Arcade Αναζήτηση Ημερολόγιο Σύνδεση Εγγραφή *AR8RA* Chat ANEKDOTA EIKONO8HKH SYNDESMOI  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Αποστολή θέματος  |  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ειναι κολλητικο?  (Αναγνώστηκε 572 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
S.Panagiotis

Ας φροντίσουμε να είμαστε, μία ωραία παρέα... του τόπου που μένουμε για να τον κάνουμε καλύτερο.
Administrator
Hero Member

Χαραχτηρισμός Μέλους 10
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Μην αναβάλεις γι' αύριο...ότι είναι να κάνεις τώρα

Προφίλ WWW

« Απάντηση #8 στις: 13 Φεβρουάριος 2010, 08:28:20 μμ »

Πολύ  ωραία συγχαρητήρια...

Λοιπόν έχω μία πολύ καλή μεταφερόμενη σκάλα (σαν του Μιλάνου), που θες να την βάλουμε, Ραφήνα - Μάκρη- Άρτεμιδα - αλλού.... για να μας πεις τα τραγουδια που θέλει να πείτε η beyonce, ή να μας κάνεις ένα αφιέρωμα πχ Κάλας... Grin

Εεε το είπαμε, είναι καλητική η φαρυγγίτιδα. Προσοχή όσοι την κολάτε.
Καταγράφηκε
27,5 xroni

Φιλαράκι
**

Χαραχτηρισμός Μέλους 0

Προφίλ

« Απάντηση #7 στις: 12 Φεβρουάριος 2010, 04:35:36 μμ »

Η αληθεια ειναι οτι η beyonce με παρακαλαει για ενα ντουετο αλλα εγω τραγουδαω μονο στην οπερα...
Η φωνη επανερχεται σιγα σιγα.Παντως να ξερετε οτι η φαρυγγιτιδα ειναι κολλητικη και θελει προσοχη.
Bye!!
Καταγράφηκε
S.Panagiotis

Ας φροντίσουμε να είμαστε, μία ωραία παρέα... του τόπου που μένουμε για να τον κάνουμε καλύτερο.
Administrator
Hero Member

Χαραχτηρισμός Μέλους 10

Προφίλ WWW

« Απάντηση #6 στις: 12 Φεβρουάριος 2010, 04:15:28 μμ »

Αν δεν είσαι τραγουδίστρια ή εκφωνήτρια Grin (Επιτρέπετε η πλακίτσα, πιστεύω), όλα θα φτιάξουν. Περαστικά σου.

Αφού δεν κόλλησε το μικρούλι, τυχερό ήταν. Και εσύ βέβαια, που θα τα άκουγες απο την μάνα του...
Καταγράφηκε
27,5 xroni

Φιλαράκι
**

Χαραχτηρισμός Μέλους 0

Προφίλ

« Απάντηση #5 στις: 11 Φεβρουάριος 2010, 05:58:16 μμ »

Τελικα το μωρακι ειναι μια χαρα..οσον αφορα εμενα καλα ειμαι αν εξαιρεσουμε το οτι εχει κλεισει η φωνη μου και δεν μπορω να μιλησω καλα..τελειως χαλια η φωνη αλλα ενταξει θα περασει κι αυτο.
Χαιρετω!!!!
Καταγράφηκε
27,5 xroni

Φιλαράκι
**

Χαραχτηρισμός Μέλους 0

Προφίλ

« Απάντηση #4 στις: 08 Φεβρουάριος 2010, 06:28:07 μμ »

Ευχαριστω πολυ για την απάντηση και για το site που μου προτεινατε,ειναι πολυ ενδιαφερον
Τωρα το απογευμα θα ξαναπαω να με δει ο γιατρος,ελπιζω να γινεται καλα ο λαιμος μου!
Θα ρωτησω το απογευμα ή αυριο τη φιλη μου να δω τι κανει το μωρακι και θα σας ενημερωσω αν ειναι καλα Smiley
bye
Καταγράφηκε
S.Panagiotis

Administrator
Hero Member

Χαραχτηρισμός Μέλους 10

Προφίλ WWW

« Απάντηση #3 στις: 08 Φεβρουάριος 2010, 04:51:48 μμ »

Δυστυχώς, έτσι είναι και πιθανό να είναι και λίγο πιο μεγάλο το προβλημα, ως προς τους ιούς αλλά και τα μικρά παιδια που είναι αρκετά ευάλωτα.

Πληροφορίες μπορεις να δεις στο http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1254, αφού δεν το είδε ακόμα  κάποιος Γιατρός, για να μας απαντήσει.
Καταγράφηκε
27,5 xroni

Φιλαράκι
**

Χαραχτηρισμός Μέλους 0

Προφίλ

« Απάντηση #2 στις: 08 Φεβρουάριος 2010, 04:19:52 μμ »

Το οτι ειναι κολλητικο μου το ειπε ο γιατρος.
Αλλα μου ειπε να μην ανησυχω για το μωρο απλα να μην ερθω σε επαφη μαζι του οσο ειμαι αρρωστη.
Εγω δεν ειμαι γιατρος αλλα υποθετω η φαρυγγιτιδα ειναι ενα μικροβιο και ισως μπορει να κολλησεις καποιον αλλο με το σαλιο.
Παντως και η μητερα μου εχει κατι ενοχλησεις με το λαιμο,ποιος ξερει μπορει να την κολλησα.
Παντως το καλυτερο ειναι οταν ειμαστε αρρωστοι να μην ερχομαστε σε επαφη με αλλους και κυριως με μικρα παιδια.Αυτο καταλαβα
Χαιρετώ!!
Καταγράφηκε
S.Panagiotis

Administrator
Hero Member

Χαραχτηρισμός Μέλους 10

Προφίλ WWW

« Απάντηση #1 στις: 07 Φεβρουάριος 2010, 10:54:55 μμ »

Φαρυγγίτιδα κολητική ΔΕΝ έχω ακούσει. Πολύ περισσότερο ως γονιός, αφού τα παιδιά την περνάνε συχνά αυτή την μικρή ταλαιπωριά μαζί με την αμυγδαλίτιδα.

Αρα νομίζω δεν θα πρέπει να έχεις τύψεις, για το <<παράτολμο>> να φιλάς ένα μωράκι, πριν καν πας στον γιατρό!!!
Καταγράφηκε
27,5 xroni

Φιλαράκι
**

Χαραχτηρισμός Μέλους 0

Προφίλ

« στις: 06 Φεβρουάριος 2010, 05:50:37 μμ »

Καλησπέρα,εχω μια απορια.
Χθες το πρωι ξυπνησα με πονο στα λαιμα,υπεθεσα ειναι αμυγδαλες.Πηγα το απογευμα στο γιατρο μου ειπε ειναι φαρυγγιτιδα.Το μεσημερι πριν παω στο γιατρο,κρατησα για μιση ωρα ενα μωρο 3 μηνων,το ειχα ολο στην αγκαλια μου και το φιλουσα.Στεναχωριεμαι μην κολλησει κατι και αρρωστησει βαρια γιατι ειναι μικρο,ο οργανισμος του ειναι ευαλωτος.Ο γιατρός μου ειπε να μην ανησυχω.Εν τω μεταξυ το βραδυ ανεβασα 38 πυρετο,πηρα ενα παναντολ εχτρα και ειχα μια πετσετα βρεγμενη στο μετωπο.Τωρα ειμαι μια χαρα,ουτε πυρετο ουτε αδυναμια νιωθω,λιγο ο λαιμος εχει ενοχλησεις αλλα θελω μια δευτερη γνωμη οσον αφορα το μωρακι.Κινδυνευει?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Αποστολή θέματος  |  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: